Schedule & Map

26 August 2017 By Michael In Dualla Show Blog

Dualla Show 2017

For full details take a look at our information page: duallashow.ie/info

 

Schedule

TIME EVENT DURATION
09:30 Showjumping commences Continues all day
11:30 Tractor Pulling Continues all day
11:30 Judging of cattle and sheep commences Continues all day
12:00 Cashel Brass Band 1 hour
12:45 Wrestling 30 min
13:00 Circus Gerbola 1 hour
13:00 Tug of War commences 3 hours
13:15 Fire Services Demonstration 30min
13:30 Chef Adrian 45 mins
13:45 Wrestling 30 min
14:00 Dog Show Commences 2 hours
14:15 Circus Gerbola 1 hour
14:30 Live Music on Stage 2 hours
14:45 Chef Adrian 30 mins
15:00 Wrestling 30min
15:30 Prizegiving VAG Carshow 15 min
15:45 Chef Adrian 30 mins
16:00 Circus Gerbola 1 hour
16:00 Prizegiving Truck Show 1 hour
16:00 Monster Auction 1 hour
16:15 Vintage Mementos Presentation 15 min
17:00 Chef Adrian 30 mins
17:00 Wrestling 30 min
17:30 Circus Gerbola 1 hour
Read 130 times Last modified on Saturday, 26 August 2017 13:48
More in this category: « Dualla Show 2017

Contact us

Check out the event pages for individual contact details

Connect with us




Tipperary County Council
Irish Public Bodies Insurances
Failte Ireland