Dualla Show Schedule 2018

Main Schedule

TIME

EVENT

DURATION

10:00

Showjumping commences

Continues all day

11:30

Tractor Pulling commences

Continues all day

11:30

Livestock Judging Commences

Continues all day

12:00

Cashel Brass Band

1 hour

13:00

Tailormade Health & Fitness

15 minutes

13:00

Wrestling Match

30 minutes

13:00

Free Circus

1 hour

13:15

Fire Services Demonstration

30 minutes

13:15

Cookery Demo

45 minutes

14:00

Tug of War commences

3 hours

14:00

Wrestling Match

30 minutes

14:00

Vroom-Town Storytime

45 minutes

14:00

Dog Show Commences

2 hours

14:15

Free Circus

1 hour

14:30

Live Music on Stage

2 hours

14:45

Cookery Demo

45 minutes

15:00

Wrestling Match

30 minutes

15:30

Vroom-Town Storytime

20 minutes

15:50

Cookery Demo

45 minutes

16:00

Prizegiving Truck Show

1 hour

16:00

Free Circus

1 hour

16:00

Wrestling

30 minutes

16:15

Vintage Mementos Presentation

15 minutes

16:30

Tailormade Health & Fitness

15 minutes

16:45

Cookery Demo

45 minutes

17:00

Wrestling Match

30 minutes

17:30

Free Circus

1 hour

17:40

Vroom-Town Storytime

20 minutes

 

Marquee Schedule

The main marquee hosts cookery demos, health talks and children’s activities throughout the day.

TIME

EVENT

DURATION

13.00

Clayotic

All Day

13.00

Tailormade Health & Fitness

Importance of fitness to health

15 minutes

13.15

Sinead Delahunty Cookery Demo

Healthy Breakfast and Snacks

45 minutes

14:00

Vroom-Town Storytime

20 minutes

14.45

Sinead Delahunty Cookery Demo

Quick Lunchtime Fixes

45 minutes

15.30

Vroom-Town Storytime

20 minutes

15.50

Sinead Delahunty Cookery Demo

Some for Now and Later Dinners

45 minutes

15.00

Tailormade Health & Fitness

Importance of Nutrition to health

15 minutes

16.45

Sinead Delahunty Cookery Demo

Quick and Easy Meals

45 minutes

17.40

Vroom-Town Storytime

20 minutes

Livestock Demos

The livestock area will feature a number of farm safety demonstrations and talks that begin at 12pm and will run multiple times for the duration of the livestock event.

EVENT

DURATION

Livestock handling with John O’Connor

 30 minutes

Quad bike demo with FRS Cahir

30 minutes

Hay Bob/PTO demo with Peter Gohery

30 minutes

George Graham talk on mental health

30 minutes

Close Menu